Cautare

1025 de rezultate pentru "maican ilie" (4.12 secunde)
Ilie Bureata, zis Marin Miliardaru', este o prezenta constanta a targurilor de antichitati. ... Pe comerciantul de bijuterii, antichitati, briliante, diamante si ceasuri vechi, Ilie Bureata zis Marin Miliardaru', il gasiti zlnic, la Piata Amzei, intre orele 9.00 - 18.00, dar si la nr.
Ilie Sarbu: Zeus a cazut in INFERN Ilie Sarbu a declarat marti ca este fireasca contestatia depusa de Victor Ponta la CCR privind participarea presedintelui la Consiliul European.
Ilie Sarbu, declaratie inedita despre Basescu Liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu, a declarat, marti, ca presedintele Traian Basescu este precum "Zeus ajuns in infern", sustinand ca seful statului ignora Parlamentul in ceea ce priveste participarea la Consiliul European, fiind necesara o analiza a CCR, informeaza Cotidianul.ro.
Autorul Manifestului pentru construirea de autostrazi s-a nascut pe malul Dunarii, la Calarasi, si traieste in satul Sfantu Ilie, din judetul Suceava. ... Am copilarit si locuiesc si acum in satul Sfantu Ilie.
Pentru Leonard Doroftei, 48 de ani, pub-ul situat la una dintre peluzele Stadionului Ilie Oana din Ploiesti inseamna, in primul rand, o afacere de familie.
Deseori, spunem ca ne e dor de parinti, dar cu greu ne gasim timp sa ii sunam, spunea Cornel Ilie, vocalistul trupei Vunk.
Narcisa Ilie de la Narje Cosmetics SRL din Bucuresti a participat cu un stand cu produse naturale la Piata Taraneasca din curtea MTR. ... Produsul sezonului este lumanrea, la 6 RON, ne-a spus Narcisa Ilie din Bucuresti.
Narcisa Ilie de la Narje Cosmetics SRL din Bucuresti a participat cu un stand cu produse naturale la Piata Taraneasca din curtea MTR. ... Produsul sezonului este lumanarea, la 6 RON, ne-a spus Narcisa Ilie din Bucuresti.
Parintele Ilie Cleopa, duhovnicul de la manastirea Sihastria, descrie ce se intampla cu sufletul in primele 40 de zile de la moartea omului.
Daca initial premierul a dat-o pe „no comment”, in cele din urma misterul a fost clarificat, procurorul Ilie Botos recunoscand ca a fost sunat, dar culmea, nu a suflat nimic.
Mijlocul verii coincide cu sarbatoarea inchinata Sfantului Proroc Ilie. ... Primul discurs al presedintelui Traian Basescu in fata Parlamentului, dupa cel de investire, aduce aminte de scenariul in care rolul principal il joaca Sfantul Proroc Ilie.
" Rapidul a inceput sa depinda prea mult de Rares Ilie. Daca il scoti pe Rares Ilie din ecuatie... o sa vezi ca multe goluri au plecat de la el"
Vicepresedintele PSD, Ilie Sarbu, a prezentat vineri, la Forumul National al Agricultorilor, organizat de PSD la Alexandria, motiunea simpla pe Agricultura, intitulata "Promisiuni si minciuni", pe care formatiunea sa o va depune saptamana viitoare la Senat.
In urma cu ceva vreme, primarul Ilie Bolojan declara la prima conferinta de presa avuta cu mass-media sportiva locala ca "nu exista director in Primarie care sa poata ramane in functie daca primarul Bolojan vrea sa-l schimbe" referindu-se la cele doua cluburi patronate de Consiliul Local.
Gheorghe Ilie Florescu a sarbatorit pe 8 mai ziua sa de nastere, inconjurat de familie, de prieteni si fosti colegi de la Scoala primara, la magazinul sau din Piata Rosetti. ... GHEORGHE ILIE FLORESCU s-a nascut la 8 mai 1944, in timpul unui bombardament anglo-american, in Biserica Sf.
Printre cei 46 de candidati ai PRM trecuti cu "rosu" se afla Corneliu Vadim Tudor, Mihai Ungheanu, Radu Ciuceanu, Daniela Buruiana-Aprodu, Iulian Mincu, Nicolae Iorga, Gheorghe Funar, Dorel Onaca, Dan Claudiu Tanasescu, Ilie Merce, Danut Saulea, Anghel Stanciu, Marcu Tudor, George Pruteanu, Nati Meir, Dumitru Dragomir, Anca Petrescu.
Razboiul se duce intre liderii locali ai PUR - Iosif Moldovan, Eftimie Costeiu si proaspatul senator Ilie Stoica - si presedintele PSD Sibiu, Ioan Cindrea, despre care umanistii spun ca nu ar dori sa cedeze nici macar o functie in administratia sibiana.
Ilie Platica-Vidovici, fost senator PSD, care s-a aflat ani de zile in fruntea organizatiei judetene a partidului (1992-2003), este cel care l-a propus acum 8 ani pe Dumitru Nicolae drept candidat din partea partidului la functia de primar al Galatiului.
Ilie Sarbu, fostul ministru al Agriculturii, celebru mai ales prin accidentul de vanatoare suferit, a fost ales vicepresedinte al Consiliului International de Vanatoare (CIC) pentru Regiunea Europei Centrale si de Est, functie detinuta in ultimii 25 de ani de reprezentanti ai altor state din zona.
Senatorul PSD Ilie Sarbu a precizat ca masurile propuse de actualul Guvern au fost initiate si in perioada 1997-2000. ... Ilie Sarbu a precizat ca in acest moment, dupa informatiile sale, in teritoriu s-a creat o adevarata debandada in distribuirea cupoanelor.
google-analytics.com